Beverwedstrijd

 
 

Welkom

De Beverwedstrijd is helaas voorbij!

De Beverwedstrijd van 2022-2023 heeft van 9 tot en met 23 november plaatsgevonden.


De resultaten zijn bekend! Log in op uw coördinator account, ga naar "documenten" en lees de instructies voor het bekijken en downloaden van de resultaten. 


Wij gaan er alles aan doen om dit jaar ook weer een finale ronde te organiseren in het voorjaar! Dit zullen wij op onze website bekend maken. Docenten met leerlingen die zich gekwalificeerd hebben zullen hier ook een mail over krijgen. 

Bent u docent en wilt u volgend jaar meedoen met uw leerlingen? Schrijf u nu in als coördinator via de knop hieronder!

 

Ben je een leerling en wil je graag meedoen met de wedstrijd? Vraag dan op school of jullie al een coördinator hebben. Zo niet kan je juf, meester of docent zich via de knop hierboven inschrijven.

De Beverwedstrijd test hoe goed je bent in informatica, puzzelen en logisch nadenken. De wedstrijd is bedoeld om leuk te zijn! Probeer er dus van te genieten, ook als het even niet mee zit.

Wij hebben de vragen opgedeeld in drie niveaus: Makkelijk, Uitdagend en Moeilijk. Wij denken dat de Makkelijke vragen makkelijker zijn dan de Uitdagende, en dat die weer makkelijker zijn dan de Moeilijke.

Je mag de vragen beantwoorden in de volgorde die je fijn vindt. Zolang de tijd niet voorbij is kun je ook je antwoord nog veranderen. Ook als de tijd op is blijven de eerder opgeslagen antwoorden gewoon bewaard!

De regels voor de puntentelling van de vragen zijn als volgt:

'Makkelijke' vragen: 'Uitdagende' vragen: 'Moeilijke' vragen:
+6 punten voor het goede antwoord +9 punten voor het goede antwoord +12 punten voor het goede antwoord
0 punten voor geen antwoord 0 punten voor geen antwoord 0 punten voor geen antwoord
-2 punten voor het verkeerde antwoord -3 punten voor het verkeerde antwoord -4 punten voor het verkeerde antwoord

 

Docenten van groep 3 (PO) tot klas 6 (VO) kunnen zich nog steeds inschrijven als coödinator: Schrijf je in als coördinator!