Beverwedstrijd

 
 

Welkom

Welkom bij de Beverwedstrijd 

Eerste ronde: 10-19 november 2021

 

De Beverwedstrijd is begonnen! De wedstrijd zal dit jaar van van 10 tot en met 19 november plaats vinden. Leerlingen kunnen op elke gewenste dag en elk gewenst tijdstip binnen deze periode meedoen. 

 

 

Ben je docent en wil je meedoen met jouw leerlingen? Het is nog niet te laat! Schrijf je nu in als coördinator via de knop hieronder! Wanneer het account geaccepteerd is krijg je een e-mail met meer informatie. 

Je kunt tot de laatste dag van de wedstrijd leerlingen registreren voor de Beverwedstrijd!

 

 

Ben je een leerling en wil je graag meedoen met de wedstrijd? Vraag dan op school of jullie al een coördinator hebben. Zo niet kan je juf, meester of docent zich via de knop hierboven inschrijven.

De Beverwedstrijd test hoe goed je bent in informatica, puzzelen en logisch nadenken. De wedstrijd is bedoeld om leuk te zijn! Probeer er dus van te genieten, ook als het even niet mee zit.

Wij hebben de vragen opgedeeld in drie niveaus: Makkelijk, Uitdagend en Moeilijk. Wij denken dat de Makkelijke vragen makkelijker zijn dan de Uitdagende, en dat die weer makkelijker zijn dan de Moeilijke.

Je mag de vragen beantwoorden in de volgorde die je fijn vindt. Zolang de tijd niet voorbij is kun je ook je antwoord nog veranderen. Ook als de tijd op is blijven de eerder opgeslagen antwoorden gewoon bewaard!

De regels voor de puntentelling van de vragen zijn als volgt:

'Makkelijke' vragen: 'Uitdagende' vragen: 'Moeilijke' vragen:
+6 punten voor het goede antwoord +9 punten voor het goede antwoord +12 punten voor het goede antwoord
0 punten voor geen antwoord 0 punten voor geen antwoord 0 punten voor geen antwoord
-2 punten voor het verkeerde antwoord -3 punten voor het verkeerde antwoord -4 punten voor het verkeerde antwoord

 

Docenten van groep 3 (PO) tot klas 6 (VO) kunnen zich nog steeds inschrijven als coödinator: Schrijf je in als coördinator!